Nyitó oldal
Árak
Szolgáltatások
Cégünkről
Kapcsolat
Fontos tudni!
ÚJPESTI BEMUTATÓTEREM: +36 20 627 3163
BUDAFOKI BEMUTATÓTEREM: +36 30 379 1269
Hírek, információk

Ipari környezetbe ajánlott a Ditec ipari kapu

Raktárak és ipari létesítmények elengedhetetlen kelléke a minőségi, hőszigetelt, motorizált vagy kézi mozgatású Ditec ipari kapu.

 

 

 

Miért éppen a Ditec ipari kapu?

A svéd Ditec cég mintegy 40 éves múltra tekinthet vissza, és Európa egyik legjelentősebb gyártója az automatizált ajtók és kapuk tekintetében. Hazánkban is több évtizede megtalálhatók a Ditec ipari kapuk. Jellemzően kiforrott technológia jellemzi, amely folyamatosan megújul, hogy a legmodernebb megoldást kínálja.

 

Egy eredeti Ditec ipari kapu svéd alapanyagokból és gondosan megválogatott beszállítókkal gyártatott kiegészítőkkel készül. Az elkészült kapu persze nem csak megbízható és hatékony, de hosszú távra is tervezhető. Ez elsősorban a rövidre szabott gyártási időnek és a hatékony alkatrész-utánpótlásnak köszönhető.

 

Alkalmazkodva az Ön igényeihez, az épületekhez, a Ditec ipari kapu változatos színekben, nagy méretválasztékban és különféle bevilágító, illetve kényelmi berendezésekkel rendelhető. Nem okoz gondot a különféle sínvezetések kialakítása vagy a megfelelő motor kiválasztása. A Ditec ipari kapu tökéletesen illeszthető az épülethez.

 

Hőszigetelés kérdésében is a legkorszerűbb megoldások közé sorolható a 40 mm vastagságú, CFC mentes poliuretánnal töltött szendvicspanelekből felépülő ipari kapu. A nagy felület miatt fontos a jó szigetelés, ami a fűtési vagy esetleg hűtési költségeket képes normális keretek között tartani.

 

Kinek és hova javasolt a Ditec ipari kapu?
Szinte bárhova kiválóan alkalmazható egy szekcionált Ditec ipari kapu. Raktárak, csarnokok, irodák, szervizek, üzemek, társasházak teremgarázsai részére egyaránt tartós és hasznos megoldást kínál.
A Ditec ipari kapu csendesen működik, nem nyafog ha intenzíven terhelik, pontosan illeszkedik, kiválóan zár és szigetel. Pont olyan, amilyenre szükség van ipari ingatlanok esetében.