Nyitó oldal
Árak
Szolgáltatások
Cégünkről
Kapcsolat
Fontos tudni!
ÚJPESTI BEMUTATÓTEREM: +36 20 627 3163
BUDAFOKI BEMUTATÓTEREM: +36 30 379 1269
Hírek, információk

Ipari környezetbe ajánlott a Ditec ipari kapu

Ipari környezetbe ajánlott a Ditec ipari kapu Raktárak és ipari létesítmények elengedhetetlen kelléke a minőségi, hőszigetelt, motorizált vagy kézi mozgatású Ditec ipari kapu.

Mire figyeljünk a műanyag ablak választása során

Mire figyeljünk a műanyag ablak választása során Ha a költségkeretünk engedi, ne válasszuk a legolcsóbb kivitelű műanyag ablakot, hiszen hosszú távon a megtakarítások mennyiségét csökkenti. Azonban tagadhatatlan, hogy a műanyag ablakok egyik nagy előnye az árukban mutatkozik meg. Csúcskategóriás szerkezetek ugyan csak elérhetőek a műanyag ablakok palettájáról is, azonban egy ponton túl, azok beépítésének már passzív házakban van értelme.

Biztonsági ablakok

Biztonsági ablakok A modern biztonsági ajtók érdeklődése mellett a vásárlók egyre inkább keresik az ablakok esetén alkalmazható biztonsági megoldásokat. A lakásokba és házakba a nyílászárókon át vezet az út, ahogy nekünk, tulajdonosoknak, úgy az illetéktelen behatolóknak is.

Megbízható és dekoratív bejárati ajtók

Megbízható és dekoratív bejárati ajtók A bejárati ajtók nem pusztán a házba való bejutásért, vagy éppen az illetéktelen behatolók kívül tartásáért felelnek, hanem komoly esztétikai elvárásoknak is meg kell felelniük. Mind a tulajdonos mind a fogadott vendégek nap, mint nap szembetalálkoznak ezzel a nyílászáróval.

Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika Az árnyékolástechnikai eszközöknek az árnyékoláson túl, számos előnyük van. Kiválóan védi az ablakokat a káros környezeti hatásoktól, növeli a nyílászárók hőszigetelési tulajdonságát, plusz védelemmel szolgál az erőszakos behatolókkal szemben, gondoskodik az adott helység igény szerinti árnyékolásáról, csökkenti a kívülről beáramló zaj mennyiségét.

Kedves látogató, elindult honlapunk!

Kedves látogató, elindult honlapunk! Kedves látogató, örömmel értesítjük, hogy elindult honlapunk! Legyen szó fa vagy műanyag ablakokról, bejárati ajtókról, beltéri ajtókról, kínálatunk lefedi a piacon elérhető összes termékkategóriát hatalmas anyag és színválasztékban, egyszerű vagy luxuskivitelben!