Nyitó oldal
Árak
Szolgáltatások
Cégünkről
Kapcsolat
Fontos tudni!
ÚJPESTI BEMUTATÓTEREM: +36 20 627 3163
BUDAFOKI BEMUTATÓTEREM: +36 30 379 1269

Cégünkről

Cégünkről

Vállalkozásunkat több éves, a nyílászáró kereskedelemben és építőiparban, felső vezetői pozíciók hosszú távú betöltése során szerzett teljes körű tapasztalata, a kialakult kapcsolatkörünk és a piac kiváló ismerete okán alapítottuk, annak reményében, hogy képesek vagyunk stabil megélhetést biztosítani családunknak.


Az üzletvezetés és kereskedés célja, hogy a céges költségek csökkentésére koncentrálva, kedvező árszinten tudjuk tartani termékeinket és szolgáltatásainkat amellett, hogy ez a költségoptimalizáló üzletpolitika ne menjem sem a forgalmazott termékek minőségének rovására és a szakértelemmel rendelkező munkaerő foglalkoztatására. Beszállítói körünk és alvállalkozóink megválasztásánál különösen ügyeltünk arra, hogy olyan emberekkel kerüljünk kapcsolatba, kik stabil háttérként lesznek képesek képviselni vállalkozásunkat a jövőben.


Értékesítés terén kiemelten fontosnak tartjuk, hogy szakértelmünknek köszönhetően az Önnek a lehető legmegfelelőbb terméket tudjuk ajánlani, a költségkeretére és igényeire szabva. Továbbá tisztában vagyunk vele, hogy egy esetleges építkezés vagy felújítás mennyi stresszel jár, így minden tekintetben igyekszünk megkönnyíteni a lehető legjobban ennek ránk eső részét. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink táborában üdvözölhetjük, keressen minket bátran, hogy segítségére lehessünk!