Nyitó oldal
Árak
Szolgáltatások
Cégünkről
Kapcsolat
Fontos tudni!
ÚJPESTI BEMUTATÓTEREM: +36 20 627 3163
BUDAFOKI BEMUTATÓTEREM: +36 30 379 1269

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Cégünktől az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe a nyílászárók értékesítése mellett. Az általunk végzett beépítéseket minősített szakemberek hajtják végre saját járműveinkkel. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk az előre leegyeztetett időpontok pontos betartására.

Felmérés

Díjtalanul a elvégezzük a nyílászárók helyszíni felmérését, ahol a műszaki és esztétikai szempontok mellet, természetesen szakmai szempontok mentén nyújtunk felvilágosítást, a termékek kiválasztásának megsegítésére.

Árajánlat készítés

A helyszíni felmérést követően az Ön által megadott darabszámok és méretek alapján adunk árajánlatot a munka teljes körű elvégzésére.

Kiszállítás

Az munka helyszínére saját járműveinkkel végezzük a kiszállítást. Ez kiemelt fontos a garanciára vonatkozóan, hiszen a nem általunk szállított termékek, szállítás során keletkezett sérüléseire garanciát nem vállalunk!

Beépítés szabad nyílásba

Tokon keresztüli rögzítéssel vagy rögzítő füllel végzik a beépítést szakembereink, amint az Ön háza elérkezett a nyílászárók beépítésének szakaszába. Természetesen garanciával.

Bontás-beépítés

Szakembereink elvégzik a meglévő nyílászárók szakszerű bontását, majd beépítik azok helyére az újonnan vásárolt nyílászárókat. Természetesen garanciával.

Takarólécezés

A nyílászárók beépítéséhez elengedhetetlen hézag tökéletes eltakarása különböző alakú, színű és szélességű takarólécekkel történik, melyeket igény esetén cégünk biztosít a beépítés során.

Párkányozás

Elvégezzük az ablakok beépítése után/során a külső párkányozást, továbbá a belső felületre a könyöklő szakszerű beépítését.

Redőny, rovarháló felszerelés

A nyílászárókhoz tartozó árnyékolástechnikai rendszerek elhelyezését úgyszintén garanciával vállaljuk.

Garanciális ügyintézés

Az esetleges garanciális kérdések megoldására munkatársaink felkészülten tudnak megoldásokkal szolgálni, a szerkezetek „garanciális életét” minden esetben nyomon tudják követni, így azonnal tudnak intézkedni a problémák megoldása végett.

Kávafal helyreállítás gipszkartonnal:

Beépítő szakembereink vállalják a kávafal helyreállítást gipszkartonnal, amennyiben erre van igény és szerződtünk a munka elvégzésére.