Nyitó oldal
Árak
Szolgáltatások
Cégünkről
Kapcsolat
Fontos tudni!
ÚJPESTI BEMUTATÓTEREM: +36 20 627 3163
BUDAFOKI BEMUTATÓTEREM: +36 30 379 1269
Hírek, információk

Árnyékolástechnika

Az árnyékolástechnikai eszközöknek az árnyékoláson túl, számos előnyük van. Kiválóan védi az ablakokat a káros környezeti hatásoktól, növeli a nyílászárók hőszigetelési tulajdonságát, plusz védelemmel szolgál az erőszakos behatolókkal szemben, gondoskodik az adott helység igény szerinti árnyékolásáról, csökkenti a kívülről beáramló zaj mennyiségét.

A mai modern redőnyök gyakorlatilag minden olyan színtartományban elérhetők mint a hozzájuk tartozó nyílászárók, nem kell attól tartanunk, hogy nem fog illeszkedni a kigondolt arculathoz. Kombinálhatók szúnyogháló rendszerekkel, illetve lehetőség van a nyílászárók beépítésével egy időben, vagy azok beépítését követően felszerelni.


Jellemzően műanyag és alumínium kivitelben készülnek, melyek mobil szúnyoghálóval is kiegészíthetőek.

Az árnyékolástechnikai rendszerek kategorizálása az alapanyaguk és tokszerkezetük szerint történik.

a, Külső tokos redőny, mely felszerelése az ablak beépítésével egy időben történik, a már beépített szerkezetek elé is felszerelhetők, motoros és gurtnis meghajtás is társulhat hozzájuk.

b, Belső tokos redőnyök felszerelése a nyílászárókkal egy időben, vagy korábban kezdődik. Új ingatlanok esetén az áthidalók kialakításakor szokás a redőnyelőkészítést elvégezni. Gerébtokos nyílászárók esetén, ez a redőnytípus a legalkalmasabb az ablak fölötti redőnydoboz helyetti esztétikusabb megoldásra.

Rovarháló rendszerek készülnek mobil és fix keretes kivitelben, természetesen a redőnybe szerelve is, választható színekkel, vízszintes, függőleges és harmonika mozgatással.