Nyitó oldal
Árak
Szolgáltatások
Cégünkről
Kapcsolat
Fontos tudni!
ÚJPESTI BEMUTATÓTEREM: +36 20 627 3163
BUDAFOKI BEMUTATÓTEREM: +36 30 379 1269

Minőségi nyílászárók az otthonában

Minőségi nyílászárók az otthonában

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az Ön műszaki,- esztétikai,- és pénzügyi igényeit megismerve, elvárásainak leginkább megfelelő termékkel tudjuk kiszolgálni, egy teljes körű szolgáltatás keretében. Termékpalettánk továbbra is megengedi, hogy versenybe szálljunk a piaci árakkal, mindemellett kielégítsük a legmagasabb igényeket.

Budapesti nyílászáró kereskedésünk fő profilja műanyag és fa nyílászárók, bejárati-, beltéri ajtók forgalmazása. Továbbá kínálatunkban megtalálhatóak még árnyékolástechnikai rendszerek és kiegészítők, garázskapuk, párkányok és tetőablakok.Műanyag nyílászárók

Műanyag nyílászárók

Különböző típusú és minőségű nyílászáró választékunkban fellelhetőek az egyszerű és az egyéni igényeket kielégítő luxuskivitelű nyílászáró rendszerek is, minden tekintetben igazodva ügyfeleink igényeihez. Továbbá nyílászáró kereskedésünk kínálatában megtalálhatóak a különböző hőszigetelési értékekkel rendelkező üvegezési opciók, több kamrás profilrendszerek, esztétikai és biztonságtechnikai megoldások. Vagy éppen a fehér kivitelű nyílászárók mellet az egy oldalán színes és alumínium borítással ellátott műanyag nyílászárók.

Fa nyílászárók

Fa nyílászárók

Fa nyílászáróinkat egyedi méretekben és eltérő típusokban kínáljuk meglévő és leendő ügyfeleinknek, gyártási korlát nélkül, akár íves, alakos, formában. Továbbá fa nyílászáróinkat eltérő felületkezelési opciókkal forgalmazzuk; natúr, szórt, festett, mártott a mílézi színskála színeiben, hogy biztosan megtalálja mindenki a számára legmegfelelőbb színnel ellátott fa nyílászárót. Természetesen fa nyílászáró kínálatunkból sem marad ki az alumínium borítással ellátott kivitel.

Bejárati ajtók

Bejárati ajtók

Bejárati ajtó kínálatunkban megtalálhatóak a műanyag bejárati ajtóktól kezdve az ipari felhasználásra szánt különböző hanggátló és tűzgátló bejárati ajtókon át, a fa bejárati ajtók, illetve lépcsőházakba szánt beltéri és kültéri acél ajtók. Bejárati ajtóinkat nagyszámú üvegezési és panelezési opciókkal forgalmazzuk az eltérő igények kielégítésére, melyek egy része megtekinthető budapesti nyílászáró kereskedéseink bemutatótermeiben.

Beltéri ajtók

Beltéri ajtók

Beltéri ajtó kínálatunk ügyfeleink mindenkori igényeit kielégíteni képest terméklistát tudhat magáénak. Forgalmazunk egyedi méretű CPL fóliás beltéri ajtókat, dekrofóliás beltéri ajtókat, lemezelt és mart MDF beltéri ajtókat, továbbá tömörfenyő beltéri ajtókat melyek megtekinthető nyílászáró kereskedéseink bemutatótermeiben.

Tetőablak

Tetőablak

Eltérő típusokban és felszereltségben kínáljuk tetőablakainkat más-más gyártóktól, a legkülönbözőbb árnyékolástechnikai,- rovarháló megoldásokkal, hogy bárki megtalálja tetőtere adottságaihoz leginkább illő tetőablakot.

Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

Újonnan beépítendő vagy már meglévő, beépített nyílászárókhoz kínálunk felsőtokos és külsőtokos redőnyrendszereket, a legkülönfélébb rovarháló szerkezetekkel. Legyen szó alumínium vagy műanyag redőnyről, nyíló vagy rolós szúnyoghálóról, kombinált szerkezetekről, kínálatunkban megtalálható a piacon elérhető összes lehetséges megoldás.

Párkány, könyöklő

Párkány, könyöklő

Beltéren és kültéren egyaránt alkalmazható alumínium és műanyag könyöklőket és párkányokat forgalmazunk nagyszámú színválasztékban. Műanyag könyöklőinket számtalan fóliázott felületkezeléssel, míg alumínium párkányaink esetében színterezett színezési opciókkal várjuk ügyfeleinket. Természetesen párkányaink és könyöklőink is megtekinthetőek bemutatótermeinkben.